Барса без Меси изпусна Интер, Цървена звезда шокира Ливърпул (видео)

OFFNews 07 ноември 2018 в 01:13 1905 0

Снимка Facebook

Интер и Барселона врътнаха зрелищно равенство 1:1 в двубой от Група В на Шампионската лига, игран на стадион "Джузепе Меаца".

Пред погледа на легендарния мотоциклетист Валентино Роси, футболистите на треньора Ернесто Валверде постепенно поеха инициативата в мача, като Луис Суарес и Усман Дембеле не спираха да притесняват защитата на домакините, но първото полувреме завърши без голове.

През втората част динамичното темпо на игра продължи и двата отбора се скъсаха от атрактивни пропуски пред вратите на Марк-Андре тер Стеген и Самир Ханданович. Влезлият като резерва Малком успя да даде аванс на гостите секунди, след като влезе в игра в в 83-ата минута, но малко след това Мауро Икарди изравни. Суперзвездата на гостите Лионел Меси пък очевидно не е възстановен на 100% от контузията си и не бе записан дори сред резервите.

Така Барса вече гледа към 1/8-финалите на турнира, след като тимът остава на първото място с актив от 10 точки, с 3 повече от втория Интер. Тотнъм е с 4 пункта, а ПСВ е последен с 1.

В друг интересен мач тази вечер Ливърпул допусна изненадваща загуба с 0:2 при гостуването си на Цървена Звезда в мач от група С на турнира и ще трябва да си осигури класирането напред в оставащите си два мача.

Два гола в средата на първото полувреме дадоха аванс на сърбите, които след това удържаха съперника, макар и да имаха късмет в няколко ситуации.

По този начин футболистите на мениджъра Юрген Клоп останаха с 6 точки в актива си, като в следващия кръг ще гостуват на ПСЖ, а след това ще приемат Наполи, като и двете срещи се очертават изключително важни.

Звезда е с 4 точки и без съмнение записа една от най-големите победи в историята си, за да зарадва хилядите си фенове, които видяха вдъхновено представяне от своите любимци.

Ето и всички мачове тази вечер:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови