Барса изреди най-красивите голове на рожденика Меси (видео)

OFFNews 24 юни 2019 в 13:01 3038 0

Снимка Facebook: FC Barcelona

От Барселона публикуваха десетте най-красиви гола на суперзвездата на каталунците Лионел Меси, който днес празнува рожден ден. Футболната легенда навърши 32 години.

Аржентинецът, който вече близо 15 години е част от Барса, има 419 гола за клуба и държи всички рекорди за най-успешен играч.

Видеото с головете на Меси показва компилация от 10 гола, избрани от феновете на каталунците. №1 е голът му срещу Хетафе през вече далечната 2007 година, който беше избран и за най-велик в историята на клуба.

Снощи Лео имаше и още един повод да празнува, след като Аржентина хвана последния влак и се класира за 1/4-финалите на турнира Копа Америка.

Това се случи благодарение на победата на "гаучосите" над Катар с 2:0 в последния си мач от Група В. Хубав подарък за Меси с оглед на представянето на южноамериканците в последно време.

Лаутаро Мартинес (4') откри резултата още в началото на срещата, а Серхио Агуеро (82'), който изигра много силни 90 минути, заслужено се разписа и оформи крайния резултат.

Така Аржентина с определена доза късмет завърши на второ място с актив от 4 точки. Това се случи с помощтта на първенеца Колумбия (9т.), който победи Парагвай (2т.) с 1:0 в другия мач от Група В. Катар остава на последното място с един пункт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови