Барселона победи трудно Реал Сосиедад

OFFNews 15 април 2017 в 23:37 2447 0

Барселона победи Реал Сосиедад с 3:2 в мач от 32-ия кръг на Примера дивисион. Зрителите на "Камп Ноу" станха свидетели на голов трилър в края на първото полувреме.

Голеадата през първото полувреме започна в 17-ата минута. Мощен удар на Лионел Меси извън наказателното поле направи безпомощен вратаря на Сосиедад Херонимо Руи.

В 37-ата минута каталунците удвоиха преднината, макар и с голям късмет. Алкасер хитро пропусна за Суарес, който шутира силно, топката се отби от крака на защитник и отиде към дебнещия Меси, който доста трудно успя да насочи топката във вратата.

Резултатът стана 2:1 в 43-ата минута. Защитникът Иниго Мартинес стреля силно от малък ъгъл, топката нацели тялото на Юмтити и влезе в мрежата като автогол.

Минута по-късно Меси изведе по прекрасен начин Пако Алкасасер и нападателят направи резултата 3:1. Секунди преди края на първото полувреме Вилиан Жозе центрира зад гърба на защитата на Барса и Чаби Прието опъна мрежата на Тер Стеген за 3:2.

През втората част до нови попадения така и не се стигна въпреки неуморните атаки на двата отбора. След тази победа Барселона вече е с актив от 72 точки, с три по-малко от лидера в класирането Реал Мадрид.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови