Бащичко? Играч на Челси и майка му демонстрират завидни умения с топката (видео)

OFFNews 07 юни 2019 в 14:11 1671 0

Халфът на Чесли Кристиан Пулишич определено обича футбола и гледа да го практикува дори когато си е у дома със семейството.

Играчът обаче е избрал нетрадиционен партньор, с когото да "разцъка" топката в кухнята. Пулишич публикува видео в социалните мрежи, което бързо се разпространи и впечатли футболната общественост с уменията на неговата... майка.

"А вие всички мислехте, че съм наследил таланата от баща ми", написа шеговито халфът на "сините от Лондон" под клипчето.

  

Докато футболистът се наслаждава на домашния уют, Челси се пържи пред Темида. По-рано днес стана ясно, че Спортният арбитражен съд е приел необходимите документи на лондончани за обжалването на наложеното от ФИФА наказание да не привлича футболисти през следващите два трансферни прозореца.

Англичаните обаче все още не са поискали временно спиране на изпълнението на санкцията, докато тече разглеждането на жалбата им.

"Сините" бяха наказани през февруари заради неправомерно според ФИФА привличане на чуждестранни футболисти под 18 години. Отделно клубът беше глобен с 475 000 паунда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови