Бербатов: Чакат ни големи проблеми, ако се надиграваме с Англия

OFFNews 13 октомври 2019 в 14:11 2116 0

Бившият национал Димитър Бербатов смята, че нашите национали ще страдат, ако се опитват да се надиграват с англичаните по време на евроквалификацията утре.

"Трикольорите" приемат британците на стадион "Васил Левски" в София в понеделник, след като миналия месец Хари Кейн и компания победиха "лъвовете" с 4:0 в Лондон.

Британското издание "Mirror" потърси Бербатов за коментар относно предстоящия сблъсък.

"Резултатът не беше добър за нас - направихме грешка при първия гол. Трябва да коригираме тези грешки. Всичко опира до това да сме концентрирани, когато топката е в нас.

Това е важно, защото играчите на Англия са много активни. Притискат те и те принуждават да бъркаш. А когато се изправяш срещу бързаци като Рахийм Стърлинг, Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд, може да имаш проблеми.

Гарет Саутгейт разполага с вълнуващ отбор, който играе интелигентен и интересен футбол. Това се вижда от начина, по който се движат топката и играчите.

Така че трябва да бъдем много внимателни - да контролираме топката и ако пред нас се открие шанс - да се възползваме от него. На терена ще бъде в общи линии същият състав, който игра и на "Уембли".

Мисля, че вероятно повече ще се защитаваме, защото ако тръгнем да се надиграваме с Англия, чакат ни големи проблеми", коментира Бербатов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови