Бербатов е бесен на Лионел Меси

OFFNews 09 февруари 2020 в 10:23 9306 1

Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов е бесен на поведението на звездата на Барселона Лионел Меси. Аржентинецът си позволи да опонира публично на спортния директор на клуба Ерик Абидал по повод негово интервю.

Според Бербатов, който е играл за отбори като ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм и Монако, поведението на Меси е непрофесионално.

"Меси трябва да си пере мръсното бельо вкъщи. Във всеки голям клуб има разногласия, но всеки - от играчите до ръководителите, трябва да помни, че всички играят за един отбор. Разногласията не трябва да се изказват публично.

Играл съм с Абидал в Монако и малко се вбесих, когато Меси го критикува преди седмица. На пресата точно това й трябва. Като правите конфликта публичен й улеснявате работата", казва Бербатов, цитиран от "Ас".

Бербо и Абидал играха заедно за "монегаските" през сезон 2013-2014 година. В момента 39-годишният Бербатов е анализатор за един от водещите букмейкъри. Името му се спряга за кандидат за президент на БФС и вече среща съпротива от страна на настоящи членове на Изпълкома.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови