Бербатов искал да подпише със Съндърланд

OFFNews 16 април 2017 в 16:05 1888 0

Димитър Бербатов е говорил с мениджъри на Съндърланд, но преговорите в крайна сметка са пропаднали. Българският нападател, който не е играл от близо една година сподели пред "Скай Спортс", че е имал амбиции да се завърне в английското първенство и е преговарял с "черните котки"

"Искам да играя отново, затова имах разговори с няколко мениджъри на Съндърланд, но в крайна сметка, нищо не се случи. Когато си футболист от толкова дълго време, няма как да не си в добра форма. Футболът е животът ми! Все още имам огромно желание да съм на терена...

Разбира се, че нямаше как да откажа на Съндърланд ако нещата се бяха получили. На този етап от живота ми, всичко се върти около футбола. Просто да играя малко повече.

Още един мач, още една година... Да се наслаждавам на моментите със съотборниците ми, на футбола, на терена, на феновете.

Англия е мястото, за което всеки футболист мечтае. Когато вече си успял да дойдеш тук и да играеш, чувството да се върнеш, никога не те напуска. Ще видим какво ще се случи".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови