Бербатов посочи своя футболист №1 на Острова

OFFNews 25 декември 2019 в 12:34 2265 0

Бившият капитан на националния отбор на България Димитър Бербатов посочи кой според него е най-добрият футболист във Висшата лига от началото на сезона.

Изборът на бившия нападател на Манчестър Юнайтед се спря върху сенегалския голмайстор на Ливърпул Садио Мане, който от началото на кампанията има на сметката си девет гола и четири асистенции.

"Гледайки сезона до този момент и говорейки за футболисти, един е този, който се откроява за мен и това е Садио Мане. Той е изключителен, прогресът, който направи от миналия сезон, представянето му във всеки мач, головете и асистенциите.

Той има всичко това, а в момента е само на 27 години. Мане има невероятна скорост, издръжливост и баланс – той все още може да се развива и това, че попадна в Топ 4 за „Златната топка” е фантастично постижение за него.

Мисля, че е доволен от този факт и това си личи на терена. Всеки един момент, в който той има пространство да премие през защитата с топка в крака, го прави с лекота. Мане прави невероятен сезон”, каза още Димитър Бербатов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови