Без победител в дербито между ЦСКА и Лудогорец

OFFNews 06 декември 2018 в 19:31 1513 0

ЦСКА и Лудогорец не се победиха, завършвайки наравно 1:1 в двубой от 18-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Българска армия".

Клаудиу Кешерю даде аванс на разградчани в 29-ата минута, но Кирил Десподов изравни с много красив гол от воле в 68-ата и така донесе ремито на тима си. "Зелените" завършиха мача с 10 души, след като Сисиньо бе изгонен в 88-ата минута с втори жълт и червен картон.

В общи линии очакванията за футболен спектакъл се потвърдиха напълно и двата тима изиграха доста зрелищен и интересен мач.

Срещата обаче беше белязана и с няколко спорни ситуации, като както домакините, така и шампионите изразиха претенции за дузпи, при които съдията Николай Йорданов оставаше безмълвен. 

Реферът се превърна в главно действащо лице в края на двубоя, отсъждайки едва 2 минути добавено време, въпреки че гостите бавеха играта, а при червения картон на Сисиньо играчът излизаше 3 минути от терена.

Феонвете на ЦСКА побесняха и почнаха да хвърлят различни предмети към терена. Мачът продължи още 4 минути след редовните 90, но футбол почти не се игра.

Равенството напрактика запази статуквото. На върха разградчани остават с преднина от 6 точки пред втория ЦСКА и със 7 пред третия Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови