Битият служител на 'Левски' вече е в съзнание, клубът осъди нападението

OFFNews 21 август 2019 в 18:26 1720 0

Пребитият зверски тази сутрин служител на футболен клуб Левски Цветан Вълчев е дошъл в съзнание, но животът му продължава да е в опасност.

Това са заявили пред Спортал от болница "Царица Йоанна - ИСУЛ", където маркетинговият директор на сините е бил откаран с линейка след нападението. Изследванията показват, че черепът му е счупен на четири места, има и счупени ребра, както и други травми.

Лекарите са имали притеснения, че тилната кост също е счупена, тъй като той е понесъл удари и там. Вълчев беше нападнат тази сутрин пред офисите на клуба на "Герена" от двама нападатели, които са го били.

"Това е опит за убийство", са коментирали неофициално медиците пред близки и колеги на пострадалия.

От клуба също излязоха с позиция за инцидента, като остро осъждат атаката.

"Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му.

Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт.
Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!", пишат от Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови