Бивш играч на Левски вкара на Реал Мадрид на Audi Cup

OFFNews 31 юли 2019 в 23:57 2045 0

Бившият футболист на Левски Гари Родригес се разписа във вратата на Реал Мадрид в двубой от турнира Audi Cup, но това не помогна на тима му Фенербахче да избегне поражението в двубоя за третото място.

Реал Мадрид спечели първата си победа в редовното време в предсезонната подготовка, след като срази с 5:3 отбора от Истанбул.

Срещата се игра на “Алианц Арена” в Мюнхен. Вчера “белия балет” отстъпи на Тотнъм с 0:1, а турският гранд бе унищожен от домакина Байерн (Мюнхен) с 1:6.

Гари Родригес реализира първия гол в мача в 6-ата минута. В 12-ата Карим Бензема изравни, а в 27-ата вкара втори гол. Набил Дирар изравни в 34-ата. В 53-ата Бензема беше точен още веднъж - за 3:2. В 59-ата "фенерите" пак имаха повод за радост, след като Озан Туфан изненада резервата на вратата Андрий Лунин с далечен изстрел за 3:3.

Oще в следващата си атака обаче "лос меренгес" си възстановиха аванса, благодарение на попадение на Начо Фернандес. В 79-ата минута и Мариано Диас постави името си сред голмайсторите - 5:3.

Това бе второ участие за Реал Мадрид на турнира Audi Cup след второто място през 2015 година, докато Фенербахче бяха дебютанти. За Реал Мадрид победата е едва първа досега в контролите - 1:3 от Байерн, 3:7 от Атлетико (Мадрид) и 2:2 с Арсенал (5:4 при дузпите).

Тотнъм пък е новият носител на трофея Audi Cup. "Шпорите" победиха домакина Байерн Мюнхен след изпълнение на дузпи. В редовното време срещата приключи при резултат 2:2, като англичаните поведоха с попадения на Ерик Ламела (19) и Кристиан Ериксен (59), но германците успяха да се върнат в мача след точни изстрели на Ян-Фите Арп (62) и Алфонсо Дейвис (82). При дузпите лондончани показаха по-здрави нерви и спечелиха с 6:5 точни изстрела.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови