Бивши кадри на Левски носят победа на Верея

OFFNEWS 20 ноември 2017 в 20:15 1745 0

Снимка sportal.bg

Отборът на Верея победи с 2:0 Етър (Велико Търново) в последния мач от 16-ия кръг на Първа лига. Попаденията бяха дело на двама бивши нападатели на Левски - Валери Домовчийски и Исмаил Иса.

Първият се разписа преди почивката, а вторият след подновяването на играта. По този начин Верея се върна в първата шестица на класирането. Играчите на Илиан Илиев са с 26 точки на шесто място след втора поредна победа. Етър от своя страна е 11-и с 15 точки.

Успехите на терена обаче могат да бъдат помрачени от събития извън него. Във Верея не плащат редовно и нервите на треньора Илиан Илиев са опънати до крайност.

“Надявам се тази седмица да има някакво раздвижване - ръководство да изплати обещаното. Ако това не се случи до петък, на пресконференцията за мача с Левски, ще се кажат нещата и няма да повярват направо.

Трябва да се кажат нещата. Мисля, че отборът си изпълнява отговорностите, трябва и ръководството да го направи”, каза Илиев, който от месеци се справя повече от добре с това да мотивира играчите, въпреки финансовите затруднения.

ВЕРЕЯ - ЕТЪР 2:0
1:0 Домовчийски (26)
2:0 Иса (76)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови