Боби Михайлов: България си има Хубчев, останалото е спекулация

OFFNews 28 март 2019 в 18:22 1239 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов разпространи чрез сайта на организацията официална позиция, в която защитава селекционера на тима Петър Хубчев и постът му никога не е бил под съмнение.

Босът на БФС също така увери, че информациите за смяна на специалиста са спекулативни.

Ето какво написа Михайлов:

"Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова - а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни.

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови