Боби Михайлов отстрани временно палавника от Монтана

Ангел Стоянов ще съди хубавата Теодора от Лом, за да изчисти името си

ОFFNews 16 август 2017 в 17:09 2330 0

Областният председател на Българския футболен съюз в Монтана Ангел Стоянов е временно отстранен от длъжност с решение на президента Борислав Михайлов вчера. Това съобщи сайтът на БФС.

Стоянов беше обвинен в сексуален тормоз от съдията от Лов Теодора Тодорова. Красавицата извади и скрийншотове от вайбър, в които началникът иска от нея секс, да я прави "робиня" и други неща, които не са за писане.

лед приключване на проверката, извършена от Зоналния съвет във Велико Търново и докладна записка от зоналния председател Бончо Генчев, Борислав Михайлов се разпореди шефът на областния съвет Ангел Стоянов да бъде временно отстранен от поста, докато се изяснят обстоятелствата по избухналия скандал с женския футболен клуб “Атлетико” (Лом).

Самият Ангел Стоянов категорично опроверга обвиненията срещу себе си и ще заведе дело, за да изчисти името си", се казва в съобщението на БФС.

Боби Михайлов явно се стресна, след като хубавата Теодора заплаши с ФИФА и УЕФА, където подобни инциденти се осъждат бързо и строго. Съдийката му се оплака, тъй като Бончо Генчев си изми ръцете и не направи нищо. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!