Боби Михайлов след срещата при Борисов: И аз съм чувал за натиск върху съдиите

OFFNews 08 юли 2019 в 12:54 8448 2

Премиерът Бойко Борисов прие на официална среща в Mинистерски съвет президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и собствениците на трите гранда Георги Домусчиев (Лудогорец), Гриша Ганчев (ЦСКА) и Васил Божков (Левски).

На срещата присъстваха главният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов. След сбирката Михайлов сподели, че никой не му е звънял да се оплаче от натиск върху съдиите.

"Чувал съм и аз, че има някакъв натиск върху съдиите. Живеем в една и съща държава, нали така? Но съм си дал телефона на всички. А никой не ми е звънял за нищо.

Инициативата за днешната среща беше на премиера Борисов. Той се грижи за цялата държава, част от която е и футболът ни. Опитва да помага, за да не се стига до наказания, като това с футболните хулигани.

Не мога да кажа кога ще има нова такава среща. Идеята беше на премиера. Не можем да му казваме кога пак да го направи, нали така?

Според КЗК, няма конфликт на интереси за тв правата. Стиснахме си ръцете за феърплей. Разбрахме се да не се притискат съдиите", каза Михайлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4109

2

Дедовия

11.07 2019 в 20:25

Аз отдавна знам, че си чувал, ама не съм предполагал, че ще е толкова трудно да бъдеш напълнен.

17439

1

мнение от IP

08.07 2019 в 13:23

През 1985 г. Тодор Живков решава Левски да е Витоша, а ЦСКА Средец,. Въпросът е как ще се казва Лудогорец, когато сегашният бай Тошо реши да издава постановления? Защото натам отиваме....по-точно се връщаме.... Само да не подминем 1985 г. и да стигнем до 1944.......