Бодуров надъха феновете на ЦСКА за юбилея (видео)

OFFNews 17 април 2018 в 13:16 3904 1

Снимка Facebook: CSKA Sofia FC

Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров призова феновете да напълнят националния стадион "Васил Левски" за мача с Лудогорец на 5 май, тъй като тогава е 70-годишнината на клуба.

"На 5 май - отбор и публика с един екип! Само ЦСКА", призова Бодуров във видеобръщение на клубния сайт, на което позира с юбилейната фланелка.

Иначе фотоалбумът за юбилея на ЦСКА, който беше представен вчера, вече може да бъде поръчан и от официалния онлайн магазин на сайта на клуба. Цената на луксозната книга е 40 лева и също така може да бъде закупена от феншопа на "Армията".

Първият тираж на фотоалбума е 5000 броя, а при по-голям интерес ще бъде пуснат и втори с още копия от книгата, която всеки привърженик на ЦСКА трябва да има.

Книгата може да се достави само до адрес в България с куриерска, с която клубът си партнира и може да бъде платен само с наложен платеж. Срок на доставката - до 5 работни дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12010

1

Ивайло Иванов

18.04 2018 в 09:58

Интересно ми е какъв юбилей отбелязва ЦСКА-София. Годишнина откакто се преименува клубът от Литекс на ЦСКА-София ли? Или пък искат да отбележат годишнината на клуб, който вече не съществува - ЦСКА(умишлено фалиран от сегашния собственик на Литекс/ЦСКА-София).