Бодуров стресна ЦСКА - капитанът на 'армейците' под въпрос за Лудогорец

OFFNews 10 май 2019 в 09:59 1731 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е под въпрос за двубоя с Лудогорец.

Той е получил контузия в мача с Черно море. Първоначалната прогноза беше, че бранителят ще се възстанови до събота, но той не е тренирал на пълни обороти през по-голямата част от седмицата.

Днес Бодуров ще премине последен тест, който ще покаже дали ще може да се включи в игра. Отсъствието на капитана би била сериозен удар за ЦСКА преди ключовия сблъсък в събота.

Без него "армейците" допуснаха 3 гола от Ботев Пд в реванша за купата на "Армията" и бяха изхвърлени от турнира. Тогава в центъра на защитата действаха Валентин Антов и Нуно Томаш.

Срещу Лудогорец титуляр със сигурност ще е Чорбаджийски, който получи шанс на "Тича" в миналия кръг (3:1) и се представи доста добре.

В случай, че Бодуров не играе в събота, то в центъра на отбраната ще застане Томаш, съобщава „Тема спорт“. 

Срещу Лудогорец Антов пък може да отстъпи мястото си пред защитата на Жанио Бикел.

ЦСКА ще се нуждае от халф на пейката заради наказанието на Тиаго. Другите полузащитници, освен Антов и Бикел, са Малинов и Пинто, които ще действат в по-предни позиции.

Цели шестима играчи на армейците са заплашени от наказание. С по 8 жълти и съответно с пропускане на два мача са застрашени Бодуров, Малинов и Пинто, а с по 4 картона и един двубой санкция пък висят Антов, Жеферсон и Лясков. Спиране на правата ще има при 9 и 5 жълти.

В Лудогорец няма пряко заплашени с наказание футболисти. На линия след контузия е десният бек Сисиньо, който не попадна в групата при визитата на Берое.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови