Борисов: Ще помогнем на Левски, за да не им се смеят, че са без козирка

OFFNews 07 март 2020 в 16:51 5294 3

Министър-председателят на България Бойко Борисов обяви, че държавата може да помогне на изпадналия в тежко финансово състояние Левски.

Премиерът уточни, че държавният тотализатор може да спонсорира "сините" в срок от 6 месеца до година. Борисов, който бе на инспекция на стадион "Панайот Волов" в Шумен, говори и за козирката на стадион "Георги Аспарухов".

"Всичко е работа на ръководството, на фенклуба. Аз съм им казал в разговор. Един бизнесмен не мога да накарам на сила да стане спонсор на някого. Левски е такъв отбор, че за 6 месеца, за година, както помагаме навсякъде, може поне (да помогнем) с тотото за реклама.

То се видя, че имат огромна фенска маса и това няма да е подарък. Казал съм им. Нека да мислят. С това можем в един момент да им помогнем, ако искат.

Ако могат да се оправят сами, още по-добре. Както правим на други стадиони и на тях ще им помогнем, за да не им се смеят, че са без козирка", каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5430

3

Stifen

08.03 2020 в 08:33

Аман от хайдуци . а бре не те знам бате ли си, бойко ли си , що си - да не са тия пари от нивата на татко ти или от овчарника на дедо ти, та да ги даваш на разни некадърни ритнитопковци, докарани от Африка и от Мачу си пикчу?!

15509

2

Бухльо

07.03 2020 в 20:38

Браво бе, е на това му се казва държавна помощ! Боце, тези пари не са твои, за да ги даваш по футболери. Дай ги за сестрите.

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

07.03 2020 в 19:55

Правилно.. Пък и това е поредната суперхиперултрамегамакро новина...
Ми тъй де!! Я да си го припомним от при Ризовицата:
"…Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност."
Ами ако матряла на следващите избори ми върне нормалността!! Пак да ходя на Герена.. Ми то кат няма козирка ша му са мокрят семките..
Как ша люпи Баце мокри семки?

П.П. - а как през ноември 2012-та Газпром заведе спонсор да им бъде.. Забравихте ли? Срещу две площадки за газови централи ги спазари..