Босът на Локо Пловдив: Пари за Роналдо и Меси няма, но за приближени до тях има

OFFNews 05 юни 2019 в 11:49 1469 0

Финансовият благодетел на Локомотив Пловдив Христо Крушарски внесе яснота около селекцията на отбора, както и целите, които "смърфовете" ще гонят през новия сезон.

"Ще гледаме да прескочим поне два кръга в Лига Европа. Докато съм аз, без цели няма да останем. Гоним първата шестица и пак Купата на България. Яденето идва с апетита, имаме си цели.

За нови футболисти питайте спортно-техническата част, аз накрая само утвърждавам. Отговорността е на всички, вината е на футболните хора.

С олекване с една голяма сума от този празен джоб ще играем на "Лаута" в евротурнирите. Над 100 000 лева ще струва да покрием изискванията на УЕФА.

Подобренията за журналистите ще са най-много, защото трябва всичко да ви е идеално - вие сте най-заядливи. Поговорката "слагай асфалт, ще копаем" важи за Локомотив.

Слагаш едни пари и след 4-5 месеца почваш реконструкция - тия пари отиват в канала изсипани. Кога ще имаме нови терени ли? Все още всичко е заспали чувства. Ужким всичко е готово. Бюрокрацията е пречката, чакаме.

Ще има още освободени играчи, ще има и нови. Пари за Роналдо и Меси няма, но за приближени до тях има! Засега запазваме 15-16 човека, които са гръбнак на отбора", каза Крушарски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови