Босът на Реал Мадрид за Карим Бензема: Той е №1 в света!

OFFNews 12 февруари 2019 в 09:32 1764 0

Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема се ползва с пълното доверие на ръководството на "кралския клуб", става ясно от интервю на президента Флорентино Перес.

Бившият национал се намира в отлична форма в последните месеци и напълно опроверга критиците, които твърдяха, че няма място на "Сантяго Бернабеу". Нещо повече - Бензема беше сочен като любимец на бившия треньор Зинедин Зидан и мнозина твърдяха, че именно той го подкрепя.

"Медиите твърдят, че на Реал е необходима нова деветка. Това не е вярно, защото имаме най-добрия нападател в света - Карим Бензема. Продължавам да настоявам, че в Реал са събрани най-добрите играчи, а спечелените трофеи го доказват. Ние не харчим пари на вятъра. Продължаваме да привличаме млади играчи, които ще станат основата на Реал в бъдеще като Винисиус, Родриго и други", коментира Перес.

През настоящия сезон Бензема е отбелязал 10 гола и е дал три асистенции в 23 мача, в коитое играл. В последно време се спекулира, че той може да стане част от сделка по привличането на бразилеца Неймар от ПСЖ в Реал Мадрид.

Феновете на "белия балет" се надяват добрата форма на Бензема да продължи и в мачовете срещу Аякс от 1/8-финалите на Шампионската лига. Първият сблъсък е утре вечер в Амстердам.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови