Ботев Враца готви трансферна бомба, преговаря с Валери Божинов

OFFNews 19 август 2018 в 12:38 3458 0

Кметът на Враца и председател на УС на Ботев Враца реагира на появилите се публикации, че бившият национал Валери Божинов до часове ще стане част от отбора на Сашо Ангелов.

"Истината е, че през миналата седмица говорих по телефона с Валери Божинов и обсъдихме възможността да се присъедини към Ботев Враца. Той знае, че е добре дошъл в нашия клуб и за град Враца ще бъде повече от престижно Божинов да стане част от нашата общност", обясни Каменов, цитиран от официалния сайт на врачани.

Кметът уточни, че няма как да предложи финансовите условия, които се полагат за футболна звезда от неговия ранг. Но евентуалният му престой в Ботев може да бъде стъпка към нов трансфер на нападателя в чужбина.

"Към този момент Божинов е футболист на хърватския Риека и след като изчисти отношенията си с тях ще говорим по-конкретно", завърши Каменов.

В основата на преговорите е Сашо Ангелов, който е уверен, че може да помогне на Божинов да се върне към най-добрата си форма, извела го до отбори като Ювентус и Манчестър Сити, както и столичният Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови