Ботев освобождава чужденци и продава звездите след Нова година

OFFNews 29 ноември 2019 в 10:01 1263 0

Черни облаци са надвиснали над Ботев (Пловдив). Положението не е никак добро и се очаква това да се отрази най-вече на отбора, който показа добри резултати, като постигна три поредни победи.

Почти сигурно от Нова година “канарчетата” ще останат без чужденци, информира Дарик радио. Това е било сведено до тима от високите етажи на управата.

В момента при “жълто-черните” има трима чужденци - Фернандо Виана, Марко Перван и Джонатан Перейра. И тримата ще бъдат освободени или продадени през зимата. Така от януари Ботев ще залага само на български футболисти.

Бюджетът ще бъде свит сериозно и няма да има пари за заплати на чуждестранни играчи. Почти сигурно голяма част от звездите на Ботев ще поемат към изхода. Очаква се Тодор Неделев и Кристиан Димитров да бъдат трансферирани. Не е ясна съдбата на Лъчезар Балтанов и Димитър Пиргов.

Оставането на Ферарио Спасов и щаба му също е под въпрос. Засега желанието на Феро е да продължи работата си, но всичко зависи от условията. Доскоро той беше шеф на школата.

Тепърва се очакват доста новини около “канарчетата”, различни от тези за контузени, наказани и подготовка за дадения мач от първенството. Доста генерални и кардинални решения предстои да бъдат взети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови