Божидар Чорбаджийски: Готов съм да помогна на ЦСКА, ако има нужда от мен

OFFNews 08 януари 2020 в 15:53 2203 0

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски изрази надежда, че ще помогне на "армейците" през пролетния дял на сезона.

Бранителят говори пред медийте преди да замине с тима за Турция, където "червените" ще изкарат едната част от зимната си подготовка.

"В добро настроение съм, радвам се, че съм тук, готов съм да помогна, ако имат нужда от мен. Не е сега моментът да коментирам престоя в Румъния.

Тези хора, които трябва да знаят, знаят. Хубав опит, видях, че мога да се справям в чужбина. Надявам се занапред да ме чакат европейски тимове.

Хубаво настроение, колективът е същият, познавам всички, надявам се да бъда полезен, всичко е перфектно. Със сигурност ще се постараем, пък каквото стане.

С оглед на жребия, който имаме, надяваме се да стигнем до полуфинал и да вземем всичко, което половин България иска. Срещу Левски един хубав резултат може да повлияе.

За всеки футболист е привилегия да е в националния отбор. Надявам се да бъда повикан и да помогна да сбъднем една наша страна, да отидем на Европейското.

Конкуренцията не ме притеснява. Аз съм дал доста на ЦСКА за три години, не съм дошъл да се доказвам, дошъл съм да помогна.

Разбирам се с моите колеги, надявам се да се сработим добре. Представянето ни е на ниво, не допускаме голове, нещата са окей и където трябва, ще довършваме работата.

Бодуров беше лидер, говореше много. Мога само да му пожелая успех. Има вече сработване в отбора, напасваме се. Има много време до февруари, говорил съм с ръководството, тук съм единствено да помогна", каза Чорбаджийски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови