Божинов продължава да се двоуми къде да продължи кариерата си

OFFNews 13 февруари 2020 в 10:46 1983 0

Голаджията Валери Божинов вече е в Италия, но все още няма яснота къде ще играе. Оферти за Божигол има от Пескара и Катаня.

Около бившето острие на Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити се заформи сериозна трансферна сага. Първоначално Божинов бе обещал да играе в третодивизионния Катания, който е воден от Кристиано Лукарели.

В последния момент обаче пристигна оферта от Пескара, която е с двойно по-висока заплата, а също така тимът се подвизава в Серия Б. Това е променило решението на бившия национал на България.

"Наистина исках да се върна в Италия, но докато няма сложен подпис, не мога да кажа нищо. Още има вариант да премина в Катаня, вратата не е затворена.

За момента няма нищо сигурно. В добра форма съм и съм готов да играя", каза Божинов пред сайта на известния италиански журналист Джанлука Ди Марцио.

Към момента нападателят сякаш е по-близо до Пескара. Днес той трябва да мине медицински прегледи в тима на Ивайло Чочев.

За последно Божинов, който следващата седмица навършва 34 години, игра за Ботев Враца, а зимната подготовка изкара със Септември София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови