Бунт на футболни фенове в Пловдив заради неспазени обещания

OFFNews
10 ноември 2019 в 13:30 | 834 |2

Феновете на Ботев (Пловдив) организираха днес мирен протест, след като стана ясно, че даваните щедро обещания стадионът на клуба да бъде завършен до 18 месеца няма да се сбъднат.

Ремонтните дейности по "Колежа" бяха стартирани в края на август, като лично премиерът Бойко Борисов, представители на правителството и общината участваха в церемонията.

"Дългоочакваният от всички нас момент настъпи. Ръководството кани всички привърженици на клуба на събитието", написаха тогава от Ботев Пловдив.

Два месеца по-късно стана ясно, че стадионът скоро няма да бъде завършен, въпреки даваните през лятото обещания.

Стотици фенове на Ботев (Пловдив) се събраха днес пред строежа и блокираха движението по бул. Източен с песни "Искаме си Колежа". Те заявиха, че както днес събирането е мирно, то следващият път ще прерасне в протест. От "Колежа" феновете на Ботев се отправиха към Общината.

Подобни на Пловдив казуси има и в други места от страната, след като предизборно бяха давани различни обещания към футболни клубове и феновете им.

Препоръчани материали
Дедовия

Рейтинг : 1091

10.11 2019 в 15:54 2
+ 0
- 0
А, забравих, може да се оплачете и на новия областен "управител" (да ме прости Господ!)
Дедовия

Рейтинг : 1091

10.11 2019 в 15:52 1
+ 0
- 0
Как няма да се построи,бе, що говорите глупости! Баце обеща, после и ново магаре за кмет ви докара и вий си го избрахте с овчи ентусиазъм. Кви са пък сега тия протести! И срещу кого, не разбрах?