Бурсаспор идва с милионите за Мисиджан от Лудогорец

ОFFNews 16 август 2017 в 18:36 1373 0

Снимка Лудогорец

Лудогорец може да направи нова солидна продажба това лято. Бурсаспор идва утре в Разград за крилото Върджил Мисиджан. 

Според bursahakimiyet.com турският гранд е изпратил и конкретна оферта. Представители на тима обаче ще са на "Лудогорец Арена“, за да гледат холандеца срещу Судува в плейоф за групите на Лига Европа. След двубоя се очаква да стартират и преговорите.

24-годишният нападател има 151 мача и 24 гола с екипа на Лудогорец. Цената му в Transfermrkt е 3,5 млн. евро. Именно това може да провали сделката. Турският клуб искаше да вземе Патрик Твумаси от Астана, но предложи едва 1,2 млн. евро, което спря трансфера.

Бурсаспор вече се подсили с едно крило – Дзон Делорж от Адмира Вакер. За конгоанеца бяха броени около половин милион евро.

Със сигурност Кирил Домусчиев няма да пусне лесно Мисиджан. Шампионите вече продадоха Кафу в Бордо за над седем милиона евро. Защитникът Паломино се озова в италианския  Аталанта, като там сумата не е официално изнесена. 

Огромен е интересът и към Анисе, нищо чудно той да е следващият напуснал. Новият треньор Димитър Димитров - Херо ще прави и нов отбор, като се търсят поне 4 попълнения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови