Челси и Юнайтед с равенство, недоволният Моуриньо налита на бой (видео)

OFFNews 20 октомври 2018 в 16:29 2393 0

Манчестър Юнайтед пропусна да победи Челси на "Стамфорд Бридж" и стигна до драматично равенство 2:2 в дербито от 9-ия кръг на английската Висша лига. 

Това бе на път да се превърне в първото поражение на "сините" от Лондон за сезона под ръководството на Маурицио Сари, но отборът все още не познава тима на загубата.

Рюдигер откри за домакините в 21-ата минута, а гостите нямаха нито един точен удар до почивката. След това обаче нещата се обърнаха и Марсиал направи обрата пълен с голове в 55-ата и 73-ата минути. Баркли в 96-ата минута обаче изравни.

Дербито не премина и без грозни сцени, този път извън терена, след като човек от щаба на домакините реши да се израдва на изравнителното попадение точно пред погледа на Жозе Моуриньо, отправяйки му жест, при което мениджърът на "червените дяволи" веднага скочи като ужилен.

Единствено стюардите предотвратиха последвали още по-неприятни сцени. След близо 10 минути добавено време, Майк Дийн даде последния си съдийски сигнал, преди който не последва наказание нито за наставника на гостите, нито за служителя на лондончани.

След този мач Челси е лидер с 21 точки, а Юнайтед е 8-и с 14 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови