Черно море задържа Васил Панайотов

OFFNews 23 декември 2019 в 07:52 1488 0

Един от важните играчи в състава на Черно море Васил Панайотов е с изтичащ договор след края на сезона и от ръководството смятат съвсем скоро да стартират преговори за неговото преподписване.

Той е един от най-добрите дефанзивни халфове в България и попада в плановете и на националния селекционер. Затова “Моряците” не искат да го изпуснат без пари и ще направят всичко възможно да го задържат в състава си, пише “Меридиан мач”.

В същото време двама от играчите на варненци са с договори до 30 юни 2021 година. Това са левият бек Фахд Актау и последното ново попълнение - офанзивният полузащитник Мехди Букаси.

Първият игра едва срещи и дори отбеляза важния гол срещу Лудогорец. Той по-често остава резерва за сметка на Цветомир Панов. Титулярният ляв бек от миналия сезон Мартин Костадинов ще доиграе сезона под наем в Дунав (Русе), а това със сигурност ще даде възможност на Актау, който е типичен ляв бранител, да играе повече през пролетта.

Мехди Букаси пък е напът да се превърне в поредното откритие на варненци. Не е изключено при добро представяне през втория дял на първенството, някой от двамата да бъде продаден.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови