"Червен" ентусиазъм - повече от 3000 фена ще наблюдават контролата с Етър

OFFNews 09 февруари 2019 в 12:33 1169 0

Днес от 15:00 часа ЦСКА ще излезе в първия си мач под ръководството на Любослав Пенев след повторното му заставане начело на клуба. "Червените" ще са домакина на Етър, а на "Армията" се очакват поне 3000 привърженици, които ще приветстват Ел Голеадор. Неговото назначение бе доста солидно подкрепено от феновете.

"Добре дошъл отново у дома, Генерале! Могъщата червена армия е плътно зад теб!", написаха от фенклуб "Сектор Г".
Очакванията са след връщането на Любо Пенев публиката в домакинските мачове да се увеличи след сериозния спад в края на есенния дял. Първият официален мач на "Българска армия" за тази година ще е на 19 февруари (вторник) от 17:30 часа срещу Ботев Враца.

Входът за контролата с Етър днес е свободен, а отворен ще е единствено Сектор А. От клуба обявиха, че проверката ще бъде излъчена директно по клубната телевизия ЦСКА ТВ. Официално представяне на отбора най-вероятно няма да има, тъй като няма новопривлечени в състава.

Пенев бе посрещнат в Панчарево от консултанта в клуба Люпко Петрович. Двамата се прегърнаха при влизането на бившия нападател в съблекалнята. Сръбският треньор ще запази поста си, макар да се появиха слухове, че е гласен за спортен директор. Този пост в момента е вакантен, след като Пламен Марков бе преназначен като изпълнителен директор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови