Чешки гранд привлече Мартин Минчев от Черно море

OFFNews 27 юни 2020 в 07:49 2112 0

Нападателят Мартин Минчев вече е футболист на чешкия гранд Спарта (Прага). Един от най-големите таланти във футбола ни подписа договор до юни 2023 година.

"Избрах Спарта, защото това е един голям клуб. Искам да покажа на какво съм способен на терена и да спечеля няколко трофеи", заяви Минчев при представянето си.

"Забелязахме Мартин през лятото на 2018 година в мача на юношеските формации на Чехия и България. Оттогава го наблюдаваме. Той премина през всички младежки формации на България и стана национал на своята страна на сравнително малка възраст. Той е много добре физически, бърз играч, който може да бележи.

Треньорите ще могат да го използват на множество позиции в атака. Той може да се окаже от голяма полза за нашия отбор както по крилата, така и в атака.

Минчев е младо и амбициозно момче, което иска да постигне нещо в кариерата си. Той не е просто талантлив, той е гладен за успехи, а ние се интересуваме точно от такива играчи", коментира спортният директор на Спарта и легенда на чешкия футбол Томаш Росицки.

Пристигането на Минчев в Спарта беше отразено колоритно в клубния сайт, който публикува забавно видео.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови