Четвъртфиналните битки в Шампионската лига пряко по MAX Sport и на live.a1.bg

OFFNews 09 април 2019 в 18:16 1320 0

Първите два двубоя от ¼-финалната фаза на Шампионската лига ще се излъчат тази вечер пряко по спортните канали на А1. Началният час на сблъсъците Ливърпул – Порто и Тотнъм – Манчестър Сити е 22:00 часа.

Миналогодишният финалист в Шампионската лига Ливърпул ще излезе като фаворит на свой терен срещу португалския Порто. Момчетата на Юрген Клоп имат самочувствие, след като в 1/8-финалната фаза на надпреварата бяха безапелационни срещу колоса Байерн Мюнхен и го отстраниха с общ резултат 3:1.

Порто пък се нуждаеше от продължения в реванша срещу Рома за крайния успех с 4:3, който осигури на „драконите” участие сред Топ 8 в Лигата. Двубоят ще може да се проследите пряко по MAX Sport 2, както и като pay-per-view на live.a1.bg.

В другия мач от вечерта Тотнъм ще дебютира в Шампионската лига на своя нов стадион – Tottenham Hotspur Stadium. Съперник на „шпорите” е добре познатият им Манчестър Сити.

Двата тима достигнаха безпроблемно до сблъсъка помежду си, след като в предишния кръг категорично надиграха немски опоненти. Тотнъм се справи с общ резултат 4:0 срещу Борусия Дортмунд, а Сити буквално разпиля Шалке 04 за крайното 10:2. Английското дерби от ¼-финалите на Шампионската лига ще може да се проследите пряко по MAX Sport 3.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови