Четвъртите в Дания представиха Божидар Краев

ОFFNews 20 юни 2017 в 14:41 2109 1

Божидар Краев беше официално представен като ново попълнение на 4-ия в датското футболно първенство - Мидтиланд. Талантът от Враца беше продаден от Левски срещу около 400 000 евро.

Талантът, открит навремето от кастинг на Христо Стоичков, подписа с тима за 5 години. Божидар е син на тголемия нападател на Ботев Враца Бойко Краев, известен още като Романския Елкер.

"Божидар Краев е страхотен млад талант. Той обаче е взимал участие в доста срещи с Левски. Определено ще бъде фактор в тима през следващия сезон", казаха президентът на "Мидтиланд" Клаус Стейнлейн.

Датският клуб съвсем скоро ще изиграе първия си мач от новата кампания. На 29 май Мидтиланд домакинства на Дери Сити от Ейре в среща от първия предварителен кръг на Лига Европа.

Краев дебютира за "Левски" през 2014 г. Той изигра 94 мача за "сините", в които вкара 25 гола. През сезон 2016/2017 в Мидтиланд игра друг българин - Николай Бодуров. Той беше преотстъпен от Фулъм и записа 15 мача, като блесна с автогол срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови