Давид Силва отсъства от терените заради недоносено дете

OFFNews 04 януари 2018 в 10:47 5431 0

Испанската звезда на лидера в Англия Манчестър Сити Давид Силва написа съобщение до феновете, в което обясни отсъствието си от терените в последните мачове на "гражданите".

Оказа се, че лични проблеми, а не контузия, са причина за това. Силва е станал баща, а бебето се е родило недоносено и в момента лекарите водят борба за живота му.

"Искам да благодаря на всички за добрите думи и изразената любов. Особено съм благодарен на съотборниците си, мениджъра и цялото ръководство на клуба за проявеното разбиране на моята ситуация.

Искам да споделя и новината за появата на бял свят на моя син Матео, който се роди недоносен и всеки ден се бори за живота си с помощта на лекарите", написа Силва в Туитър. Испанецът се появи в игра онзи ден срещу Уотфорд и беше избран за играч на мача, спечелен от Сити с 3:1.

"Семейството е най-важно. Давид е много ценен играч, но той може да се наложи да отпътува за вкъщи във всеки момент, в който се наложи. Няма значение дали ще загубим точки без него, най-важното е семейството", коментира и мениджърът Джосеп Гуардиола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews