Десет играчи на Юнайтед висят за мача с Кристъл Палас

OFFNews 26 февруари 2019 в 15:24 1562 0

Манчестър Юнайтед сериозно оредя преди срещата на "червените дяволи" от 28-ия кръг на Висшата лига срещу Кристъл Палас в сряда.

Андер Ерера, Хуан Мата, Джеси Лингард, Маркъс Рашфорд, Неманя Матич, Антони Марсиал, Фил Джоунс, Антонио Валенсия, Матео Дармиан, както и младият нападател Мейсън Грийнууд имат различни контузии и проблеми преди мача на стадион "Селхърст Парк" в Лондон утре вечер.

Ерера, Мата, Лингард и Рашфорд са с травми след дербито с Ливърпул от миналата неделя. Лингард замени Мата, но след това също се контузи и отстъпи мястото си на Алексис Санчес още през първото полувреме на двубоя на стадион "Олд Трафорд".

Маркъс Рашфорд също получи травма, но остана на терена, защото "червените дяволи" рано бяха извършили трите се смени в дербито с Ливърпул (0:0).

Почти цял стартов състав са контузените в Манчестър Юнайтед, но мениджърът Оле Гунар Солскяер си остава оптимист за предстоящото гостуване на "Селхърст Парк".

"Това е шанс за Ромелу Лукаку и Алексис Санчес да разкрият потенциала си. Репутацията е едно нещо, но потенциалът е друго. Вярвам във възможностите им, защото двамата са добри момчета и се разбират отлично на терена. Това може да е тяхната възможност да демонстрират силна форма и да ми докарат главоболие при избора на състав, когато всички оздравеят.

Лукаку създаде двете ни най-чисти положения срещу Ливърпул. Отношението му и всичко, което направи, беше фантастично. Двамата с Алексис действаха заедно и срещу Арсенал за ФА Къп. Ето защо се надявам да оправдаят очакванията и сега", каза Солскяер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови