Дешан и Льов развълнувани от групата за Евро 2020

OFFNews 01 декември 2019 в 11:47 2236 0

Селекционерите на световния шампион Франция и предшественика му Германия Дидие Дешан и Йоаким Льов определиха като "вълнуващ" жребия за групите на Евро 2020.

Той събра двата колоса в една група с европейския първенец Португалия, а България може да се озове в тази престижна компания, ако преодолее баражите срещу Унгария и победителя от Исландия - Румъния през март догодина.

“Това е най-трудната група, но ние трябва да приемем жребия и да сме готови за първия си мач”, коментира селекционерът на Франция.

“Групата е тежка, но мисля, че Йоаким Льов и Фернандо Сантош ще кажат същото. Най-тежката група, но ние трябва да приемем жребия. Ще трябва да сме готови за началото на турнира, защото в първия мач играем с Германия в Мюнхен, те ще бъдат домакини. Тези два отбора имат много качества и силни резултати напоследък.

Все още не знаем кой е третият ни съперник, но вече сме наясно с класата на другите два и можем да се подготвим за тези мачове”, сподели Дешан.

Треньорът на Германия Йоаким Льов от своя страна изрази радост, че отборът му е попаднал в тази група. “В първия момент изпитах радост, защото това ще са най-интересните мачове. Ще играем срещу действащия световен и действащия европейски шампион. Мисля, че играчите ще чакат с нетърпение тези мачове.

Разбира се, че това е групата на смъртта. Всеки отбор в групата трябва да даде максимума от себе си, ако иска да продължи напред. Но мисля, че тези мачове ще бъдат едни футболни фестивали. Освен това играем в Германия, което чакам с нетърпение”, каза Льов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови