Десподов може да стане съотборник на Ивелин Попов в Спартак

OFFNews 24 декември 2018 в 11:23 1672 1

Нападателят на националния ни отбор и на ЦСКА Кирил Десподов може да осъществи трансфер в Спартак Москва още в първите дни на новата година, пише "24 часа".

22-годишният футболист ще стане съотборник на Ивелин Попов при "червено-белите" от руската столица, ако клубът продаде звездата си Луис Адриано.

Бразилският национал, който получава по 3 млн. евро на сезон плюс бонусите, е пред трансфер в Интернасионал. 31-годишният бивш нападател на Шахтьор Донецк, който дойде в Москва след кратък престой в Милан, е желан от родния си клуб и ако бъде продаден един от вариантите за негов заместник е именно Десподов.

ЦСКА иска 4 млн. евро за родения в Кресна футболист, което не е проблем за Спартак. За интерес от страна на московчани към Десподов се заговори миналата зима, когато Ивелин Попов призна, че лично е препоръчал сънародника си.

Треньорът Олег Кононов стяга солидна зимна селекция, след като отборът се провали в Лига Европа, финиширайки на последно място в групата. Спартак не е убедителен и в първенството, като през първия полусезон завърши на 4-о място в класирането, на 6 точки от лидера Зенит.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

25.12 2018 в 12:34

Може да се РАЗМИНЕ с Попов по пътя към Спартак...
Ивелин е заложен за разкарване от отбора..