Десподов може да заиграе в Австрия

OFFnews 29 август 2019 в 12:05 1627 0

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов продължава да не знае какво ще бъде бъдещето му през новия сезон. По всичко личи, че той няма да остане в редиците на настоящия си клуб Каляри, който търси начини да го прати под наем. Българинът категорично отказа да заиграе в Серия "Б" в състава на Кротоне, а след това отхвърли и предложението на Цървена звезда. Сега за него има трета опция и тя е да премине в състава на австрийския Щурм (Грац), съобщават медиите в Сардиния.

Любопитното е, че треньор на Щурм е бившият наставник на ЦСКА - Нестор ел Маестро, който на драго сърце е обявил, че е готов отново да работи с Десподов. Двамата се познават добре от съвместния си престой на "Българска армия".

Смята се, че двата клуба вече са стартирали преговори за преотстъпването на Десподов, но все още не се знае дали самият играч има желание да премине при австрийците. Той обаче трябва да побърза с решението си, тъй като трансферният прозорец затваря на 2 септември. Много е вероятно Десподов да остане без картотека за новия сезон в Серия "А", ако реши да остане в Каляри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови