Димитър Пенев: Честито на всички цесекари, чорбари, супаджии

OFFNews 24 октомври 2019 в 11:24 1979 0

Легендарният бивш футболист и треньор на ЦСКА Димитър Пенев, който в момента е почетен президент на клуба, коментира по забавен начин даденото от държавата разрешение за модернизация на стадион "Българска армия".

Вчера излезе решението на Министерски съвет да разреши на ръководството на клуба да модернизира стадион "Българска армия" чрез създаването на съвместно дружество между Сердика спортни имоти” ЕАД-еднолично акционерно дружество с държавно участие в капитала и “Арена ЦСКА” ЕООД, чийто едноличен собственик на капитала е “Професионален футболен клуб ЦСКА”ЕАД.

"Честито на ръководството, на всички цесекари, чорбари, супаджии. Да са живи и здрави да подкрепяме ръководството. Да строим нови лица на стадиона, защото 50 години нищо не се е пипало в този двор. Този стадион заслужава да бъде млад и обичан от младото поколение", коментира Пената пред БНР.

Той говори и за назначението на Георги Дерменджиев начело на националния отбор.

"Минал съм този етап. Знаете много добре, че съм участвал като треньор на националния отбор. Няма да говоря за успехите. Жалкото е, че и при мен имаше този етап. Нямаше търпение – 20 дни да ме изчакат да ми свърши договора и то след европейско първенство", споделя с горчивина Пената.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови