Димитър Пенев: Гриша Ганчев много отдавна прави жестове за ЦСКА

OFFNews 15 ноември 2019 в 10:31 1289 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира пред "Тема Спорт" стартиралото изплащане на парите към кредиторите.

Между тях ще бъдат разпределени 8-те млн. лева, платени от "Ред Енимълс". Най-големият дял от задълженията вече е изчистен. Националната агенция по приходите е получила по своя сметка близо 5 млн. лв.

Останалата сума се разпределя между над 140 футболисти, треньори и служители, които са имали договори с фалиралото дружество.

Десетки от кредиторите вече са получили своите суми, но други не са предоставили банкови сметки и парите им не са прведени. Сред тези, които не са подали необходимата информация, е Стойчо Младенов. Той е най-едрият кредитор след НАП с 240 620 лв.

"Гриша Ганчев много отдавна прави тези жестове за ЦСКА. Това е поредното му голямо дело. Да му пожелаем отборът да му дава поводи да е в добро настроение.

Да видим дали някой ще дари за школата. Хора, които чакат по 500-1000 лева, вече обявиха, че ще го направят. Но дали примерът им ще бъде последван от тези с по-едрите суми?

Смятам, че е редно да се направи такъв малък жест, да се помогне на школата. Както наскоро помогнахме на волейбола, така и на футбола може да се помогне.

Да се надяваме, че отборът ще продължи успешната си серия в първенството. Трябва да се справим с Лудогорец на "Армията", за да се върнем в битката за титлата. Трудно ще е, но не и невъзможно", каза Пенев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови