Добра и лоша новина за феновете на Левски

OFFNews 05 октомври 2018 в 19:30 4475 0

Добра и лоша новина научиха феновете на Левски само в рамките на 24 часа. Добрата е, че звездата на Левски Габриел Обертан ще остане в тима за още две години.

Лошата е, че един от основните футболисти в състава на Славиша Стоянович - Давид Яблонски, е осъден за уреждане на мачове в родината си Чехия.

За оставането на Обертан на "Герена" обяви собственикът на клуба Спас Русев в интервю за "Дарик". Босът на „сините“ е в Ню Йорк и добави, че в паузата на първенството очаква в София да пристигне агентът на играча, с когото вече са договорени всички детайли по новия договор. Самият Обертан няколко пъти заяви в последните дни, че е щастлив в клуба и иска да остане. Новият договор на Габриел Обертан ще е с продължителност до лятото на 2021 година.

Спас Русев добави, че се надява много „сини“ фенове да подкрепят отбора на стадиона срещу Славия в неделя. Бизнесменът е категоричен също така, че Левски ще окаже нужната подкрепа на Давид Яблонски за уреждане на проблемите му в Чехия.

Футболистът на "сините" вече е с условна 18-месечна присъда и е задължен да плати 20 000 чешки крони, а ако не го направи, то го грози затвор от близо 10 седмици, пишат местните медии.

Манипулираните срещи, за които се пише, са били от младежките първенства по времето, когато Давид бил в Теплице. Твърди се дори, че той освен на футболистите, влияел и на треньора на отбора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови