Джорджина към Роналдо: Бог те обича, футболът е твой!

OFFNews 13 март 2019 в 11:38 5169 0

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес показа публично емоциите си след гола на португалеца за 3:0 в полза на Ювентус срещу Атлетико Мадрид, с който "Старата госпожа" се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига.

Ювентус заличи пасива от 0:2 след първия мач в Мадрид, а Роналдо се превърна в главно действащо лице на "Алианц Стейдиъм". Джорджина, която роди дъщеря Алана -Мартина, от Роналдо, се разплака на трибуните, а кадрите трогнаха феновете на Ювентус. Ден след мача тя публикува емоционален статус в Инстаграм към любимия си.

"Това 3:0 никой не може да ти го открадне. Ти заслужаваш това и то не само заради този хеттрик. Ти заслужи това за всичко, което даваш на клуба. Ти си пример за съотборниците и треньора. Всички ти се възхищаваме и подкрепяме всеки ден. Кармата съществува. Бог знае това и те обича, защото светът на футбол е твой. Обичаме те.

Кристианито, Матео, Ева, Алана и Джорджина", написа испанката, като подписа посланието и от името на децата на Роналдо, три от които са от сурогатни майки, чиято самоличност се пази в дискретна тайна.

View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!