ESPN интервюира вратар по време на мач (видео)

OFFNews 02 август 2018 в 14:28 1216 0

Американският медиен гигант ESPN направи интервю с вратар по време на мач. Брад Гузан, който пазеше за сборния отбор на звездите на МЛС в приятелския мач срещу Ювентус, беше с микрофон и слушалка.

От студиото на медията се свързаха с него и му задаваха въпроси до около 20-ата минута на шоуто в Атланта. Интервюто в разгара на срещата предизвика много коментира в социалните мрежи.

Иначе италианският хегемон надви след дузпи сборният отбор на звездите на МЛС в приятелски мач, изигран на стадион "Мерцедес Бенц" в Атланта. В редовното време двубоят завърши 1:1, а при дузпите подопечните на треньора Масимилиано Алегри се наложиха с 5:3.

Торинци откриха резултата в 21-ата минута с попадение на 21-годишния нападател Андреа Фавили, който се възползва от подаване на Матеус Перейра и се разписа с глава отблизо.

Само пет минути по-късно съперникът изравни с гол на Мартинес след колективна грешка в отбраната на Ювентус. При дузпите "бианконерите" бяха безгрешни, докато за селекцията на МЛС пропусна Брадли Райт-Филипс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !