Ел Голеадор отвърна на ударите на БФС

OFFNews 15 януари 2018 в 20:50 6710 2

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев разпространи отворено писмо до медиите, в което реагира остро на ръководството на централата по повод някои твърдения по негов адрес, отправени в дните след официалната му пресконференция.

Пенев, който е бил капитан във всички отбори, в които е играл, опровергава точка по точка всички обвинения срещу себе си от страна на настоящото ръководство на БФС, което употреби официалния сайт за предизборна агитация.

Любопитното е, че държавата в лицето на спортния министър Красен Кралев подкрепи настоящото ръководство на БФС начело с Борислав Михайлов неведнъж, което определено не е по правилата и предизвика реакция от страна на Любослав Пенев.

"Прави изключително лошо впечатление, че си позволявате да използвате официалния сайт на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ за предизборните си брътвежи. Това не ви е частна фирма или бащиния.

Това е представянето на България пред света. Много, много на ниско ниво свалихте "Цар Футбол", господа. Този сайт е комуникационен канал със съвсем различни функции. Тук трябва да има много и полезна за развитието на футбола информация.

След промяната на 16.02.2018 г. недоразвитото ви сайтче, ще се преобразува в платформа, отговаряща на национална обществена организация от най-висок ранг като интерес", пише в отвореното писмо на Пенев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

16.01 2018 в 09:53

Изглежда вече говорим за бъдещият "президент на БФС, в името на България". Сигурно с тази титла се обръщат към него всички, които не духат супата.
 
X

Да помогнем на украинските деца!