Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Емил Велев - Кокала: 10 години без трофей в Левски е недопустимо

OFFNews 21 май 2019 в 11:37 3122 0

Бившият играч и треньор на Левски Емил Велев - Кокала не смята да празнува десетата година, откакто изведе “сините” до шампионската титла. Той смята, че толкова време без трофей на “Георги Аспарухов”, е недопустимо.

“Десет години без титла и купа - това е абсурдно да се случва в отбор като Левски. Притеснителното е, че феновете се примириха с това. Сега си пишем десета загубена година. Това са пропилени пари и всичко. Даже и спечелим баража за Лига Европа, аз това не мога да го приема. И като футболист, и като треньор съм свикнал да виждам Левски да печели. Не е имало празна година! А сега какво…Слушам, че бюджетът щял да се намалява и да се налагат млади футболисти. Това звучи хубаво, но трябва и да се гонят цели и спечелването на някакъв трофей. Хора, разберете го това - Левски не може без титли и купи! Левски е отбор, от който трябва да се изисква. Левски трябва да държи високо ниво”, споделя Велев пред “Тема Спорт”.

Той не пропусна да коментира и за предстоящия мач с ЦСКА днес от 18,00 часа.

“Предимството на Левски е, че не се бори за нищо и напоследък играе освободено. Противника знае отлично какво гони в този мач. Дербито ще бъде напечено, но Левски няма от какво да се притеснява”, каза Кокала, като добави, че не вижда нищо лошо в това бившият наставник на “сините” Люпко Петрович да стигне до титлата и с ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!