Емил Велев - Кокала: Левски затрива юношите

OFFNews 03 април 2017 в 08:16 3034 0

Залп критики срещу Левски отправи последният треньор, извел тима до шампионската титла - Емил Велев. Кокала говори след загубата на неговия Оборище с 0:2 от Витоша в Бистрица.

“Левски не се движи по възходяща линия, напротив! Школата изобщо не се използва, не работи правилно и няма резултати. Взимат се юноши в първия състав колкото да се каже, че в групата са синът на Боримиров и още един-двама. Те обаче терен няма да помиришат”, убеден е Кокала.

“Аз лично знам, че Станимир Стоилов имаше да взима пари още след като бе освободен през 2008-а. После какво се е случило, не знам. Питайте хората, които разполагат с необходимите документи, те трябва да знаят.

Случаят с Мъри не е нищо ново. Когато някой от бившите звезди и легенди не са в отбора, непрекъснато се стига до кавги и разправии”, каза още Велев, който призна, че няма финансови претенции към “сините”.

Както е известно, Мъри Стоилов претендира за 70 000 лева премия за влизане в Шампионската лига. От Герена намират искането му за неправомерно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!