Етър измъкна точка от ЦСКА на "Българска армия"

OFFNews 12 юли 2019 в 23:11 1789 0

Снимка cska.bg

С изненада още в първия кръг стартира сезонът в Ефбет Лига. Отборът на Етър измъкна точка като гост на ЦСКА на "Българска армия", след като стигна до 2:2 в късния мач от програмата за петък.

В първата среща от кръга Берое надви Ботев във Враца с 3:1. Очакванията бяха за разгромна победа на ЦСКА на фона на показаното в мача от Лига Европа при победата с 4:0 над черногорския Титоград, но не се оправдаха.

Иначе двубоят започна отлично за играчите на треньора Добромир Митов. Резултатът бе открит от домакините още в 4-ата минута на срещата. Петър Занев навлезе в наказателното поле и беше изритан от Александър Дюлгеров, при което съдията Стефан Апостолов отсъди дузпа.

Зад топката застана Али Соу и с мощен шут реализира. До края ЦСКА можеше да удвои, но вратарят Иванов и отменен гол на Соу запазиха резултата. В 57-ата минута резултатът беше изравнен.

При една атака на гостите Тиаго Родригес отне топката, но реши да дриблира в собственото наказателно поле, при което Даниел Младенов му открадна топката, напредна и изравни.

ЦСКА отново излезе напред в 73-ата минута, когато тийнейджърът Митко Митков демонстрира страхотно самочувствие и с удар от дистанция с левия крак направи 2:1. Само пет минути по-късно обаче Етър изравни отново.

Иван Стоянов центрира и Младенов с глава вкара за 2:2. В края на мача Здравко Илиев дори можеше да донесе победата на Етър след самостоятелен пробив, но ударът му мина встрани от вратата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови