Евертън и Арсенал със скучно равенство пред погледа на новите си мениджъри

OFFNews 21 декември 2019 в 16:47 1384 0

Снимка Facebook: Premier League

Пред погледа на новите си мениджъри Карло Анчелоти и Микел Артета, Евертън и Арсенал стигнаха до скучно равенство 0:0 в двубой от 18-ия кръг на английската Висша лига.

Дънкан Фъргюсън и Фреди Люнгберг водеха двата тима за последно, след като само преди няколко часа стана ясно, че италианският специалист поема "карамелите". Артета пък вчера бе назначен за мениджър на "артилеристите". Двамата ще започнат работата си от понеделник.

Иначе срещата предложи твърде малко интересни моменти и разочарова с липсата на добри отигравания. До почивката нямаше точен удар към вратите и липсваше качество в последната третина.

Домакините трябваше да правят ранна смята след контузия на Алекс Айоби, но това не промени нищо. В началото на второто полувреме беше най-чистата ситуация в мача. Вратарят Джордън Пикфорд отново демонстрира изумителния си рефлекс отблизо след цемтриране от корнер.

Така след равенството Арсенал вече има на сметката си 23 точки и се намира на 9-то място в класирането на първенството, докато Евертън е 15-ти с 19 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови