Евробойците ни научиха съперниците си в Лига Европа

OFFNews 10 август 2020 в 14:35 2503 1

Отборите на ЦСКА-София, Славия и Локомотив Пловдив научиха имената на съперниците си в първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Те станаха известни след тегленият днес жребий. 

Вицешампионът ЦСКА-София ще играе срещу ФК Сайрънс от Малта. "Червените" ще бъдат домакини на мача на 27 август срещу четвъртия от малтийското първенство.

Спечелилият баража за Лига Европа Славия пък ще играе като гост срещу Кукъси. Албанският отбор ще бъде домакин в единствения двубой между двата отбора на 27 август.

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив ще играе с победителя от двойката от предварителния кръг Санта Колома (Андора) - Искра Даниловград (Черна гора) в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Участникът във втория квалификационен кръг ще бъде излъчен в една среща, която ще се играе на 27 август. В нея Локомотив ще бъде гост.

Жребият за втория квалификационен кръг ще се тегли на 31 август.

В същото време стана ясно, че шампионът Лудогорец (Разград) ще бъде домакин на датския Мидтиланд във втория квалификационен кръг на Шампионската лига по футбол, ако успее да преодолее черногорците от Будучност (Подгорица) на старта.

Срещата от втория квалификационен кръг ще се играе на 25-и или 26-и август на стадиона в Разград, което е домакинско предимство за разградчани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8025

1

Trabajo

10.08 2020 в 23:21

"Евробойците" е гениално.
Каква смислова маса, какъв заряд, каква енергия носи тази наглед скромна дума )))

а пък комбинезона "евробойците" + "научиха" трябва да влезе в учебниците по публицистика!