Фенове и ръководство ще се опитат да задържат на Герена асове на Левски

OFFNews 21 септември 2018 в 10:50 1224 0

Фенове на Левски, както и футболисти на тима, са мобилизирани, за да помогнат на шефовете да задържат четирима играчи, чиито договори изтичат, пише "Меридиан мач".

Както е известно, през лятото от "Герена" като свободни агенти могат да си тръгнат Габриел Обертан, Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал.

От ръководството на "сините" вече опипаха почвата с тях, но нито един от въпросните футболисти все още не дал категорична дума, че бъдещето му ще продължи да бъде свързано с тима.

Според запознати най-сериозна е атаката към Габриел Обертан. Фенове на Левски под път и над път го спират, за да го молят да остане. Техничарят дори не може да си вземе дъх и в любимите си заведения.

Съотборниците му също постоянно го подпитват за решението, което му предстои да вземе. На този етап обаче Габриел е съсредоточен върху представянето си в мачовете. Той дори не дава ухо и на слуховете, които го свързват с един или друг отбор.

Както е известно, от Касъмпаша обявиха, че пращат човек, които да следи изявите му в дербито с ЦСКА, което идва след домакинството на Витоша. Французинът е в полезрението на клубовете от югоизточната ни съседка още от зимата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови