Фенове на Юнайтед опитаха да подпалят дома на шеф на клуба

OFFNews 29 януари 2020 в 10:51 1567 0

Домът на изпълнителния вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е бил атакуван от фенове в нощта срещу 29 януари. Привърженици на "червените дяволи" са замеряли с горящи предмети къщата на боса.

Известно е, че от доста време насам запалянковците на клуба негодуват срещу Уудуърд, но в крайна сметка един от силните хора на "Олд Трафорд" се правеше до момента на разсеян след критиките, които получава.

В социалните мрежи се появиха кадри как малка група от привърженици на отбора атакува къщата му със запалени предмети, а рискът от това домът на директора да бъде подпален и опожарен изцяло е бил огромен. Смята се, че нито той, нито семейството му, са били у дома си по време на фенската атака.

От Юнайтед излязоха с изявление по случая и обявиха, че ще работят усилено с полицията на Манчестър, за да се разбере кои са деятелите на това грозно нападение.

"Научихме за инцидент край дома на наш сътрудник. Вече си сътрудничим с полицията в Манчестър за изясняване на случая. Фенове, които изразяват мнението си, са едно, а съвсем друго са такива, които с намеренията си застрашават живота на други", обявиха от клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови